2012. szeptember 7., péntek

Ha volna, megemelném kalapomat

Vincent előtt, aki már júliusban megírta, mire számíthatunk az IMF-tárgyalásokat illetően. Okos, lényeglátó bejegyzés, ráadásul nem kis emberismeretről tanúskodik. Azt persze, még Vincent sem tudhatta előre, hogy mi lesz az elszabadult cerkófmajmok konkrét megoldása az IMF soron következő kipaterolására.
Hanem azért azt a nem létező kalapot magam előtt is megemelném, mert az IMF állítólagos „követeléseiről” a hírekben történt elhangzás, pontosabban a forrásmegjelölés pillanatában tudtam, mennyire valósak.
Hogy ugyanis a Magyar Nemzet cikke szerint.
Akkor helyben is volnánk.
És már másnapra (jelesül mára) meg is jelent a cáfolat.
Sajnos, borítékolható, hogy a Magyar Nemzet verzióját sokkal többen benyalják (legalábbis most még), mint ahányan a cáfolatnak hisznek. Ez komoly rosszkedvre ad okot.
Ráadásul néhány napja publikussá lett egy (eleve is publikus) felvétel, mely akár alapot is adhat az aggodalomra a főcerkóf pszichés állapotát illetően.
Ezek után képzeljünk el egy utasszállító gépet, melyre gondos rostálás után engedik fel az utasokat. Terrorista egy darab sem. Csak épp a felszállás után derül ki, hogy a teljes hajózó személyzet becsavarodott. Kellemes utazást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése